VARAUSEHDOT

Vuokralleottaja hyväksyy ja sitoutuu noudattamaan talon käyttöön liittyviä varausehtoja maksamalla varausmaksun. Varausehdot sitovat kumpaakin osapuolta, kun vuokralleottaja on suorittanut varausmaksun tai koko vuokrahinnan.

 

Varaaminen ja laskutus

Varauksen tehtyään vuokralleottajalle lähetetään kaksi laskua, varaus- ja vuokranmaksua varten, sekä omistajan yhteystiedot. Varaus on vahvistettu ja sitova, kun vuokralleottaja on maksanut varausmaksun (50% majoitushinnasta). Varausmaksu tulee suorittaa varaushetkellä. Koko vuokra on maksettava viimeistään 21 vrk:ta ennen saapumista. Vuokrahinta tulee suorittaa täysimääräisenä mikäli matkan ajankohtaan on alle 21 vrk.

 

Peruutukset

Peruutus on aina tehtävä kirjallisesti sähköpostilla vuokranantajalle.
Peruutus katsotaan tapahtuneeksi silloin kun tieto peruutuksesta on saapunut kirjallisesti. Jos peruutus tapahtuu 21 vrk:ta ennen vuokrauksen alkamista, palautetaan vuokrausmaksu kokonaisuudessaan. Jos peruutus on tehty myöhemmin kuin 21 vrk:ta ennen vuokrauksen alkamista, mutta 7 vrk ennen vuokrauksen alkamista palautetaan 50% vuokrahinnasta. Alle 7vrk vuokrauksen alkamisesta tehdyistä peruutuksista ei suoriteta vuokrahinnan palautusta.

 

Vuokranantajan oikeus perua varaus

Ylivoimaisen esteen (force majeure) sattuessa, voi vuokranantaja peruuttaa varauksen. Tällöin vuokralleottaja saa maksamansa vuokran
kokonaisuudessaan takaisin. Mikäli varausta ei makseta sovittuna eräpäivänä katsotaan varaus peruuntuneeksi ilman ennakkoilmoitusta.

 

Avainten luovutus

Pyrin ottamaan tulijat vastaan henkilökohtaisesta ja näyttämään miten talo toimii sekä luovuttamaan avaimet. Talon edelleen / jälleenvuokraus kolmannelle osapuolelle on ehdottomasti kielletty.

 

Huomautukset ja valitukset

Kaikki talon varustukseen ja kuntoon liittyvät huomautukset ja valitukset on välittömästi vuokrauksen aikana osoitettava omistajalle.

OTA YHTEYTTÄ

Sanna Laakso

+358 40 150 3837

sanna@sannanpaikka.fi

Y-tunnus 3142410-5

WEB DESIGN & PHOTOGRAPHY BY STELLA KEPPO, VIDEO BY OTTO HARRIKARI