” Oli vuosi 2017 kun koin elämässäni suuria muutoksia ja asiat näyttivät hetken melko synkiltä. Suurin uhka oli oman kodin menettäminen. Jo vuosia aiemmin lasten lähdettyä maailmalle olin haaveillut omasta B&B:stä. Samalla kun mietin elämäni suuntaa ja haaveita muistin tämän ja tajusin mahdollisuuden toteuttaa unelmani. Päätin onnistua. Päivätyöni ohella rakentelin taloa eteenpäin todellisella tee-se-itse -meiningillä. Luovuutta ja päättäväisyyttä puhkuen sain talon vuokrauskuntoon. Kaikki ei ole priimaa, mutta ainakin omin käsin tehtyä! Syntyi persoonallinen ja omannäköinen koti jonka mielelläni jaan muiden kanssa. 

 Sannanpaikan ovet avautuivat kesällä 2018. Villa Laakso on ollut Bookingista vuokrattavissa tähän päivään asti. Onnistumisen ilo ja unelman toteenkäyminen oli uskomaton hetki itselleni, mutta parasta on ehdottomasti ollut tavata ihania ihmisiä jotka ovat ottaneet kotini kodikseen vierailujen ajaksi ja nauttineet kokemuksesta. Uhka kääntyi mahdollisuudeksi ja saisin pitää taloni vaikeuksista huolimatta! Olen äärettömän kiitollinen kaikille vierailleni ja lisäksi haluan mainita tyttäreni jotka ovat olleet tukena ja puskeneet eteenpäin vaikeinakin hetkinä.  

Sannanpaikka on lämmin koti ja rauhallinen paikka jonne voit tulla luomaan omia muistoja perheesi ja ystäviesi kanssa. Sydämestäni tervetuloa osaksi tarinaa!

OTA YHTEYTTÄ

Sanna Laakso

+358 40 150 3837

sanna@sannanpaikka.fi

Y-tunnus 3142410-5

WEB DESIGN & PHOTOGRAPHY BY STELLA KEPPO, VIDEO BY OTTO HARRIKARI